TechSnacks 29 september live op Podcastfestival Amsterdam

8 september 2018

In navolging van een fantastisch techpodcastfestival dit voorjaar, zijn wij super enthousiast om aan te mogen kondigen dat wij door het Podcastnetwerk zijn gevraagd om een live-opname te maken tijdens het Podcastfestival op 29 september 2018!

TechSnacks en Tech45

TechSnacks zal tijdens dit festival opnieuw de microfoons bundelen met onze zuiderburen! Samen met de Vlaams-Nederlandse techpodcast Tech45, maken wij tijdens het podcastfestival: TechSnacks45.

Samen met de luisteraars zullen we de wereld van het podcasten verkennen. Waar komt de Podcast vandaan? Hoe steekt het technisch in elkaar? En zal de radio door podcasts definitief tot het verleden gaan behoren? Zomaar wat vragen die op 29 september beantwoord zullen worden.

TechSnacks 45 podcastfestival Amsterdam

Klik/tap voor groter.

Nog meer gaafs

Naast TechSnacks45 is er nog veel meer gaafs te beleven tijdens dit Podcastfestival. Op het programma staan live-shows, lanceringen van nieuwe podcasts en panelgesprekken. Onder andere de podcasts van NRC,Nu.nl en De Standaard schuiven aan voor een panelgesprek over dagelijkse nieuwspodcasts. Daarnaast is er een panelgesprek over cultuurpodcasts met onder andere Geeky Dingen en De Vierkante Ogen Show. Ook worden er verschillende workshops gegeven door ervaren podcastmakers.

Als afsluiter komt Chris Bajema, De Man met de Microfoon, langs in de Podcastclub, een boekenclub voor podcasts, om met fans te praten over zijn maakproces.

Mis het niet

Wij hebben er enorm veel zin in en zien je graag op 29 september in Amsterdam! Lees hier meer over het Podcastfestival en koop hier je tickets.

Reageer op deze uitzending via het reactieformulier.
TechSnacks Podcast © 2014-2018